Contact

Adres

Exportweg 9, 9301ZV Roden

Telefoonnummer

+31-683719720

E-mailadres

info@sports2play.nl

Neem contact op

We zullen zo snel mogelijk reageren en een afspraak inplannen. Contact is altijd vrijblijvend.

FAQ

Sports2Play is de specialist in actieve buitenruimtes. We leveren moderne outdoor fitnessparken, calisthenics-toestellen, speeltuinen, trimbanen en we zijn exclusief partner van Sportmaster. Wij brengen daarmee de beste sportvloeren naar Europa. Wij helpen de initiatiefnemers gedurende het hele proces. Van concept tot realisatie en van subsidies tot projectmanagement, wij laten jouw beweegpark tot leven komen.

Sports2Play levert moderne outdoor fitnessparken, calisthenics-toestellen, speeltuinen, trimbanen en is een specialist op gebied van sportvloeren.

Het doel van Sports2Play is om de gemeenschap, buurtbewoners en passanten te inspireren en te activeren om meer te bewegen. Dit heeft geresulteerd in veel nieuwe beweegparken die gratis toegankelijk zijn.

De visie van Sports2Play is “Van samen sporten naar samen leven”. We werken samen met partners om sportparken en speeltoestellen te creëren die leiden tot meer buurtparticipatie, sociale integratie en leefbaarheid.

Ja, Sports2Play biedt tot 2 jaar professionele begeleiding na de oplevering van een outdoor fitnesspark of calisthenics-park. Dit doen we bijvoorbeeld met het programma ‘Move2Health’ (klikbaar @Herman van PaginaBooster).

Als je geïnteresseerd bent in een beweegpark in jouw buurt, zijn er tal van mogelijkheden om dit te financieren. Denk aan subsidies en sponsoring van lokale bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het bouwen van een beweegpark kunnen vergunningen nodig zijn, afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving. Wij helpen je hier bij en dit is per gemeente en locatie anders.

Bij het kiezen van een locatie voor een beweegpark is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals toegankelijkheid, beschikbare ruimte, veiligheid en mogelijke overlast voor omwonenden.

De keuze van fitnessapparatuur hangt af van verschillende factoren, waaronder de doelgroep, het beschikbare budget en de beschikbare ruimte. Populaire opties zijn onder meer pull-up bars, krachttrainingsstations en cardio-apparatuur. Sports2Play geeft advies over de best passende apparatuur.

De kwaliteit van onze apparatuur wordt in grote mate gemeten aan de hand van de duurzaamheid en levensduur van het materiaal. En om een lange levensduur te waarborgen, worden onze fitness- en speeltoestellen gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo zijn onze fitnesstoestellen gemaakt van exclusief staal met een e-coating, primer en dubbele poedercoating. En al het materiaal op de handvatten en steunpunten voldoen aan de PAH test (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons).

Wij zorgen voor een veilige omgeving door de fitnessapparatuur op een stevige ondergrond te plaatsen, voldoende ruimte tussen de apparaten te laten en duidelijke instructies voor het gebruik zichtbaar op het beweegpark aan te brengen.

For consultation & enrolment call today
Belafspraak maken

Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!