Move2Health

Een beweegpark met activatie programma

Sports2Play gaat verder dan alleen het plaatsen van beweegtoestellen. Het Move2Health programma zorgt ervoor dat het beweegpark structureel wordt gebruikt door bewoners, omwonenden en lokale (sport)organisaties. Dit programma is uniek en geheel zelfstandig ontwikkeld door Sports2Play.

Beginnend of ervaren sporter? Dat maakt niets uit. Door het Move2Health programma kan iedereen op eigen niveau en geheel gratis gebruikmaken van het beweegpark en de begeleidingsmomenten. Het wordt lokaal uitgevoerd in samenwerking met een lokale sportaanbieder die de omgeving kent en kwalitatieve trainingen kan geven. Hiermee komen hardware (de toestellen), software (het begeleidingsprogramma) en de orgware (betrokken organisaties) op een natuurlijke wijze samen.

Informatie bijeenkomsten

Er wordt kennis gedeeld over het gebruik en de functie van de beweegtoestellen, de verschillende differentiatievormen. Denk aan makkelijker en uitdagender en passende trainingsvormen.

Fysieke begeleiding

Samen trainen op het beweegpark onder kwalitatieve begeleiding van de lokale trainer? Daar staat de fysieke begeleiding voor en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of beginnend. De trainer en de beweegtoestellen zorgen ervoor dat het op jouw niveau is. Daarnaast kunnen gedurende de week meerdere groepen op verschillende niveaus trainen.

Scholing

Het scholingsmoment is voor andere sport- en beweegaanbieders die met eigen groepen gebruik willen maken van het beweegpark. Denk aan de voetbalclubs, tennisclubs, zaalsporten, bootcampers en wandelgroepen. Op basis van een behoeftepeiling tijdens de opening en de informatiebijeenkomsten wordt er een scholingsmoment ingepland.

Lijkt dit je wat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Directeur

David Zwietink

Lijkt dit je wat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Directeur

David Zwietink

For consultation & enrolment call today
Belafspraak maken

Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!