Over ons

Sports2play

We staan bekend om onze flexibele en persoonlijke aanpak. Waarbij we jouw wensen achterhalen om tot het beste resultaat te komen. Want we zijn niet alleen fan van sport, maar bovenal partner in sportbeleving. Zo activeren en inspireren we de samenleving om meer te bewegen.

Daarom werken we samen met partners in het sociale domein en zetten ons in voor meer: buurtparticipatie, sociale integratie en leefbaarheid. Dat noemen we: Van samen sporten naar samen leven.

Onze missie

Bij Sports2Play is het onze missie om mensen op een ongebonden, gratis en laagdrempelige manier te laten bewegen en hen extra te stimuleren om op een gezonde manier te leven. We bieden ondersteuning en service bij het realiseren van beweegparken, vooral voor organisaties zoals Dorpsbelangen, burgerinitiatieven, vrijwilligersorganisaties en verenigingen die vaak de tijd, expertise en middelen missen om deze plannen daadwerkelijk te realiseren. Door deze ondersteuning willen we ervoor zorgen dat meer plannen van de plank komen en daadwerkelijk worden gerealiseerd.

 

Onze waarden

Duurzaamheid

Sociale integratie

Healthy aging

Welzijns- bevordering

FAQ

Sports2Play is de specialist in actieve buitenruimtes. We leveren moderne outdoor fitnessparken, calisthenics-toestellen, speeltuinen, trimbanen en we zijn exclusief partner van Sportmaster. Wij brengen daarmee de beste sportvloeren naar Europa. Wij helpen de initiatiefnemers gedurende het hele proces. Van concept tot realisatie en van subsidies tot projectmanagement, wij laten jouw beweegpark tot leven komen.

Sports2Play levert moderne outdoor fitnessparken, calisthenics-toestellen, speeltuinen, trimbanen en is een specialist op gebied van sportvloeren.

Het doel van Sports2Play is om de gemeenschap, buurtbewoners en passanten te inspireren en te activeren om meer te bewegen. Dit heeft geresulteerd in veel nieuwe beweegparken die gratis toegankelijk zijn.

De visie van Sports2Play is “Van samen sporten naar samen leven”. We werken samen met partners om sportparken en speeltoestellen te creëren die leiden tot meer buurtparticipatie, sociale integratie en leefbaarheid.

Ja, Sports2Play biedt tot 2 jaar professionele begeleiding na de oplevering van een outdoor fitnesspark of calisthenics-park. Dit doen we bijvoorbeeld met het programma ‘Move2Health’.

Als je geïnteresseerd bent in een beweegpark in jouw buurt, zijn er tal van mogelijkheden om dit te financieren. Denk aan subsidies en sponsoring van lokale bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het bouwen van een beweegpark kunnen vergunningen nodig zijn, afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving. Wij helpen je hier bij en dit is per gemeente en locatie anders.

Bij het kiezen van een locatie voor een beweegpark is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals toegankelijkheid, beschikbare ruimte, veiligheid en mogelijke overlast voor omwonenden.

De keuze van fitnessapparatuur hangt af van verschillende factoren, waaronder de doelgroep, het beschikbare budget en de beschikbare ruimte. Populaire opties zijn onder meer pull-up bars, krachttrainingsstations en cardio-apparatuur. Sports2Play geeft advies over de best passende apparatuur.

De kwaliteit van onze apparatuur wordt in grote mate gemeten aan de hand van de duurzaamheid en levensduur van het materiaal. En om een lange levensduur te waarborgen, worden onze fitness- en speeltoestellen gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo zijn onze fitnesstoestellen gemaakt van exclusief staal met een e-coating, primer en dubbele poedercoating. En al het materiaal op de handvatten en steunpunten voldoen aan de PAH test (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons).

Wij zorgen voor een veilige omgeving door de fitnessapparatuur op een stevige ondergrond te plaatsen, voldoende ruimte tussen de apparaten te laten en duidelijke instructies voor het gebruik zichtbaar op het beweegpark aan te brengen.

For consultation & enrolment call today
Belafspraak maken

Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!