Sportvloeren

Duurzame Sportvloeren van topkwaliteit

In een exclusief partnership met Sportmaster Sport Surfaces uit de USA, brengen wij de beste sportvloeren naar Europa. Sportmaster staat wereldwijd bekend om hun 100% acryl sportvloeren van topkwaliteit, met levendige kleuren en een langdurige levensduur.

"Van Droom tot Realiteit: Creëer Jouw Ideale Sportvloer met Sports2Play en Sportmaster"

Of je nu droomt van een pickleballveld, een tennisbaan, een basketbalveld of een veelzijdig omniveld, Sportmaster heeft de perfecte oplossing. Als trotse partner en officiële ondergrondleverancier van de USA Pickleball Federatie en de USPTA, staat Sportmaster garant voor kwaliteit, consistentie en gebruik van hoogwaardige materialen.

Bij Sports2Play gaan we verder dan alleen leveren. Wij bieden advies op maat voor zowel binnen- als buitenomgevingen. Met onze innovatieve Court Designer tool kunnen we samen met jou een uniek ontwerp creëren dat past bij jouw visie en behoeften. Onze Sportmaster sportvloeren zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van 100% acryl en op waterbasis, bieden ze een veilige en duurzame oplossing voor elke ondergrond, of het nu beton of asfalt is.

En voor extra comfort en veiligheid bieden we ons gepatenteerde “Cushioning-systeem” aan, dat demping toevoegt aan de vloer voor een betere bescherming van de gewrichten tijdens intensief gebruik.

Ben je ook geïnteresseerd in het aanleggen van sportvloeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek de mogelijkheden van Sports2Play en Sportmaster sportvloeren.

Lijkt dit je wat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Directeur

David Zwietink

Lijkt dit je wat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Directeur

David Zwietink

For consultation & enrolment call today
Belafspraak maken

Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!