Pickleball

Welkom bij Pickleball: de nieuwe sensatie in racketsporten

Ontdek pickleball, de razend populaire racketsport die een mix is van tennis, badminton en tafeltennis. Gespeeld op een kleinere baan met speciale paddles en een plastic bal met gaten, is pickleball een sport die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Waarom zou je pickleball in jouw buurt willen hebben?

1. Toegankelijkheid: Pickleball is een sport die gemakkelijk te leren is, zelfs voor beginners. Met een kleinere baan en langzamere bal, is het minder intensief dan sommige andere racketsporten, waardoor het ideaal is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

2. Sociale activiteit: Pickleball is niet alleen een geweldige manier om in beweging te blijven, maar ook een sociale activiteit. Het wordt vaak gespeeld in dubbelspel, wat betekent dat het de perfecte gelegenheid biedt om vrienden te maken, samen te werken en plezier te hebben met anderen.

3. Gezondheidsvoordelen: net als andere vormen van lichaamsbeweging heeft pickleball tal van gezondheidsvoordelen. Het verbetert de cardiovasculaire gezondheid, verhoogt de flexibiliteit en helpt bij het verbeteren van de hand-oog coördinatie en balans.

4. Gemeenschapsbinding: door het aanbieden van pickleball in jouw buurt, kun je een hechte gemeenschap creëren van mensen die dezelfde passie delen voor deze opwindende sport. Het bevordert een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid tussen buurtbewoners.

Ben je ook geïnteresseerd in het aanleggen van een pickleball veld? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en start met het bouwen van een gezondere en actievere buurt!

Lijkt dit je wat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Directeur

David Zwietink

Lijkt dit je wat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Directeur

David Zwietink

For consultation & enrolment call today
Belafspraak maken

Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!